Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Μουστάρδα για γλυκό;

Δεν εννοώ φυσικά την μουστάρδα σαν υλικό αλλά την συσκευασία της! Η συσκευασία της μουστάρδας, είναι ιδανική για σιρόπι ή λιωμένη σοκολάτα προκειμένου να στολίσετε ένα γλυκό, παγωτό, τσουρέκι κ.ο.κ μιας και μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε σαν το λεπτό κορνέ. 
Κρατήστε την όταν τελειώσει η μουστάρδα και πλύνετέ την καλά με μπόλικο ξύδι για να φύγουν οι μυρωδιές από την μουστάρδα. Βάλτε μέσα το σιρόπι σοκολάτας ή φρούτων και χρησιμοποιήστε το για να γράψετε κάποιο μήνυμα ή να κάνετε ακαθόριστες διακοσμητικές γραμμές.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου