Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Το κουνουπίδι και η μυρωδιά του..

Πολλές φορές που μαγειρεύουμε το νοστιμότατο κατά τα άλλα κουνουπίδι, μας αρωματίζει έτσι την κουζίνα που δεν το υποφέρουμε. Πως μπορούμε όμως αυτό να το αποφύγουμε;
Μία βρεγμένη πετσέτα κουζίνας (με νερό και ξύδι) να σκεπάζει το καπάκι της κατσαρόλας κάνει την διαφορά! Το ξύδι έχει την ιδιότητα να απορροφάει τις μυρωδιές και έτσι αποτρέπει στο να χρειαστείτε άμεσα να ανοίξετε τα παράθυρα μέσα στον χειμώνα!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου