Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Αρωματισμένο ελαιόλαδο

Τίποτα δεν προσφέρει επιπλέον νοστιμιά από ένα καλά αρωματισμένο ελαιόλαδο!
Βάλτε σε ένα μπουκαλάκι (κατά προτίμηση γυάλινο) ελαιόλαδο και μέσα βάλτε του 1-2 καυτερές πιπεριές ή ένα κλωναράκι δεντρολίβανο ή γενικότερα ό,τι βότανο χρησιμοποιείτε πιο πολύ.
Το ελαιόλαδο θα αρωματιστεί και θα πάρει γεύση από το υλικό που θα βάλετε και με αυτό τον τρόπο θα μπορείτε να το χρησιμοποιείτε σε σαλάτες, μαγείρεμα ή μαρινάρισμα πετυχαίνοντας το πιο καλό γευστικό και αρωματικό αποτέλεσμα!
Καλό είναι, πριν χρησιμοποιήσετε το λάδι, να το έχετε αφήσει για μία εβδομάδα το λιγότερο ώστε να προλάβει να «ετοιμαστεί».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου