Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Ζουμερή λιωμένη μερέντα μέσα σε τσουρέκι, κέικ ή λουκουμάδες

Ένας από τους τρόπους για να βάλετε μερέντα σε ένα τσουρέκι, κέικ ή λουκουμάδες είναι να φτιάξετε παγάκια μερέντας! Ναι, καλά διαβάσατε! Η βασική ιδέα είναι να προλάβει να ψηθεί/στερεοποιηθεί η ζύμη που την περιβάλει πριν να λιώσει η μερέντα και να «ξεφύγει». Έτσι δεν έχετε παρά από την προηγούμενη ημέρα, να βάλετε την μερέντα σας στην θήκη για τα παγάκια, να την βάλετε στην κατάψυξη και όταν ετοιμάσετε την υπόλοιπη ζύμη την επομένη, να προσθέσετε τα παγάκια και να ψήσετε. Μπορείτε επίσης, αν δεν θέλετε τα παγάκια, να την απλώσετε σε ένα ταψάκι και να την κόψετε μετά που θα παγώσει σε όποιο σχήμα θέλετε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου