Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Κοπή με οδοντικό νήμα ή σπάγκο μαγειρικής

Κάποιες φορές η φαντασία πρέπει να ξεπερνάει τη γνώση για την κοινή χρήση των πραγμάτων. Αν προσπαθείτε να κόψετε την τούρτα σε ίσες μερίδες ή το ανθότυρο χωρίς να κολλάει το μισό στο μαχαίρι, χρησιμοποιήστε καλύτερα το οδοντικό νήμα ή τον σπάγκο μαγειρικής (που τυλίγετε το ρολό). Κόψτε ένα κομμάτι από το νήμα και τυλίξτε στους δύο δείκτες σας (όπως το κάνετε για να το χρησιμοποιήστε στα δόντια σας). Τεντώστε καλά το νήμα και κόψτε ό,τι μαλακό τρόφιμο θέλετε (τούρτα, παντεσπάνι, τυρί, ζύμη) με απόλυτη ακρίβεια και ευκολία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου