Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Μπαχαρικά στη θήκη του τσαγιού

Όλοι οι μάγειρες μας τονίζουν κάθε φορά πόσο σημαντική είναι η χρήση ολόκληρων των μπαχαρικών για καλή γευστική απόδοση στο φαγητό. Όμως τι κάνουμε προκειμένου εκεί που τρώμε ανέμελοι το φαγητό μας να μην παθαίνουμε σοκ από την τόσο έντονη γεύση που έρχεται όταν τελικά δαγκώσουμε το μπαχάρι;
Η πιο εύκολη λύση για να αποφεύγουμε τέτοια γευστικά σοκ είναι να βάζουμε όλα τα μπαχάρια στην θήκη που μπαίνει το τσάι και μετά στο φαγητό. Έτσι όταν τελειώσουμε το μαγείρεμα, να το αφαιρέσουμε, χωρίς να επηρεάζεται καθόλου το τελικό αποτέλεσμα στο φαγητό μας.
Φυσικά, εκτός από τα μπαχάρια μπορείτε να βάζετε και ό,τι άλλο θέλετε, το οποίο να το αφαιρέσετε στο τέλος, όπως κάποιο σκόρδο ή ξύσμα από λεμόνι.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου