Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Τζατζίκι που δεν νερώνει

Μήπως έχει έρθει η ώρα να φτιάξετε τζατζίκι και καλείτε κάποιον άντρα για να σας στραγγίξει το αγγούρι καλά καλά για να μην νερώσει στο τέλος το τζατζίκι; Υπάρχει και άλλη λύση για να είστε σίγουρες ότι έχει στραγγίξει σωστά.
Πάρτε μία καθαρή υφασμάτινη πετσέτα κουζίνας. Τοποθέτησε στο κέντρο της πετσέτας το τριμμένο αγγούρι. Ένωσε τις τέσσερις άκρες της πετσέτας και πιάσε την έτσι ώστε να δημιουργήσετε ένα πουγκί μέσα στο οποίο θα είναι το τρίμμα. Αρχίστε να το περιστρέφετε έτσι ώστε το τρίμμα να συρρικνώνεται και να φεύγουν όλο και περισσότερο τα υγρά. Όσο πιο πολύ το στρίψετε, τόσο πιο σίγουρες θα είστε ότι έχει στραγγιχτεί σωστά!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου