Δεν εννοώ
φυσικά την μουστάρδα σαν υλικό αλλά την συσκευασία της! Η συσκευασία της μουστάρδας,
είναι ιδανική για σιρόπι ή λιωμένη σοκολάτα προκειμένου να στολίσετε ένα γλυκό,
παγωτό, τσουρέκι κ.ο.κ μιας και μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε σαν το λεπτό κορνέ.
Κρατήστε την όταν τελειώσει η μουστάρδα και πλύνετέ την
καλά με μπόλικο ξύδι για να φύγουν οι μυρωδιές από την μουστάρδα. Βάλτε
μέσα το σιρόπι σοκολάτας ή φρούτων και χρησιμοποιήστε το για να γράψετε κάποιο
μήνυμα ή να κάνετε ακαθόριστες διακοσμητικές γραμμές.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου